Πολιτική Επιστροφών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές αυστηρά έως και 15 μέρες από την έκδοση του τιμολογίου κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία υπό τους όρους και τις προυποθέσεις που προβλέπουν οι διατάξεις του ν.2251/1994 περί προστασίας του καταναλωτή. Tα προϊόντα προς αντικατάσταση πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν, σε άριστη κατάσταση, με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και το ειδικό έντυπο επιστροφής που βρίσκεται στο τέλος των όρων χρήσεως (εναλλακτικά μπορεί να σταλεί ηλεκτρονικά στο mail της εταιρείας μας info@bestfor.com). Σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.10 του ν.2251/1994, το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί. Δεν γίνονονται δεκτές επιστροφές σε εκπτωσιακά προϊόντα σε περίοδο εκπτώσεων & εποχιακά είδη.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ:

1. Να πραγματοποιήσετε αλλαγή με ίδιο ή άλλο/ άλλα προϊόν/ προϊόντα, μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Κάντε την αλλαγή σας στο e-shop εφόσον έχετε κάνει την αρχική σας αγορά από εκεί. Έχετε την δυνατότητα να στείλετε το δέμα σας πίσω με οποιαδήποτε μεταφορική επιθυμείτε καθώς η επιβάρυνση των μεταφορικών είναι δική σας. Το δέμα σας μέσα θα πρέπει να περιέχει:

α. το προϊόν το οποίο επιστρέφετε

β. το ειδικό έντυπο επιστροφής, συμπληρωμένο με τις απαιτούμενες πληροφορίες. Εναλλακτικά μπορείτε να υποβάλλεται τη δήλωση υπαναχώρησης ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@bestfor.com

Για την δέσμευση/κράτηση του προιόντος με το οποίο επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε την αλλαγή, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε καινούρια παραγγελία. Μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάσταση του με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με επιπρόσθετο τίμημα εάν επιθυμείτε.  Τέλος θα πρέπει να μας ενημερώσετε για την μεταφορική (courier) την οποία επιθυμείτε, καθώς η επιβάρυνση των μεταφορικών σας ανήκει.

2. Να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων (αφορά μόνο για αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος).

Έχετε την δυνατότητα να στείλετε το δέμα σας πίσω με οποιαδήποτε μεταφορική επιθυμείτε καθώς το κόστος των μεταφορικών  είναι δικό σας. Επίσης θα σας κρατηθούν τα μεταφορικά της αποστολής μας. Το δέμα σας μέσα θα πρέπει να περιέχει:

α. το προϊόν το οποίο επιστρέφετε

β. το ειδικό έντυπο επιστροφής συμπληρωμένο με τις απαιτούμενες πληροφορίες, τα στοιχεία που αφορούν τον τραπεζικό λογαριασμό, ακριβώς όπως σας ζητούνται. Εναλλακτικά μπορείτε να υποβάλλεται τη δήλωση υπαναχώρησης ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@bestfor.com

Σας υπενθυμίζουμε πώς:

  • Πριν από κάθε επιστροφή πρέπει να αποστέλλεται mail  με την αιτία της επιστροφής των προϊόντων στο warehouse@bestfor.com. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και τηλεφωνικά στο τηλ. της εταιρείας μας 2310 279 517 Δευτέρα- Παρασκευή 9.00-17.00. Μαζί με το αίτημα υπαναχώρησης στο σχετικό mail θα πρέπει να αποστέλλεται επισυναπτόμενο το συνοδευτικό δελτίο αποστολής με BARCODE ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ, προκειμένου η Κεντρική Αποθήκη να γνωρίζει τι παραλαμβάνει. Με την λήψη της έγκρισης απο την Αποθήκη αποστέλλετε την επιστροφή.
  • Η διαδικασία των επιστροφών συνήθως διαρκεί 5-6 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που παραλαμβάνουμε την επιστροφή στην εταιρία μας.
  • Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα στο προϊόν που επεστράφη, η εταιρεία οφείλει να επικοινωνήσει με τον καταναλωτή για την επίλυση του ζητήματος. Τα προϊόντα προς επιστροφή στο e-shop πρέπει να σταλούν στη διεύθυνση της έδρας της εταιρείας μας.
  • H BEST FOR δύναται να αρνηθεί την παραλαβή επιστρεφόμενων ειδών που δεν πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις.

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
Κατεβάστε την «Αίτηση Υπαναχώρησης» κάνοντας κλικ εδώ.